Pages Menu
Categories Menu

Om Christian Holmudd

SpeakerHolmudd, eller Christian Holmudd som jag faktiskt heter, är en sporttok i allmänhet och en motorsportgalning i synnerhet.

Jag har själv kört folkrace sen 14 års ålder, även om det oftast varit väldigt sporadiskt så har det funnits del framgångar. Jag har även åkt kartläsare i rally på SM nivå, kört en del rallysprintar och har även licens för rallycross. Med bensinen i blodet gör det att jag har en väldigt djup kunskap och kännedom inom de flesta motorsportsgrenar och dess utövare.

Att jag hamnade bakom mikrofonen var mer eller mindre en slump, det var när SMK Valdemarsvik hade en kvällstävling 1997 som jag och min bror åkte för att titta på. Av någon anledning hade dom ingen speaker – och av någon ännu mer osagt anledning frågade dom mig om hjälp. Självklart tog jag tillfället i akt, och måste ha gjort ett bra jobb eftersom de på stående fot erbjöd mig tjänsten även nästkommande tävling. Sedan dess har det bara vuxit, blivit fler och större tävlingar!

Idag kan jag stoltsera med att ha varit speaker på allt från Sveriges största kvälltävling i Norrköping, RallySM, Rallycross Norden till innebandy i SvenskaSuperLigan. Det har varit folkrace, rally, rallycross, crosskart, innebandy, fotboll och något så udda som mudrace – ATWmotorcyklar. Ett jobb som faktiskt även syntes i Tv4sporten!

Mitt signum som speaker har alltid varit, och kommer alltid vara seriositet – att alltid komma till jobbet mycket väl förberedd!